Spark Se
nextse noa phone

Si vetëtim i shpejt

Gëzoni brezin e fundit të pajisjeve elegante dhe të përballueshme në treg!

android

Android 7.0

display

4.0" WVGA

3g

3G

ram_rom

1GB / 8GB

camera

Kamera dyfishe

bluetooth

Bluetooth 4.0

Mprehtësia në miniaturë

Një ekran i vogël në një telefon kompakt nuk do të thotë domosdoshmërisht një turbullim dhe një imazh jo i fokusuar. SparkSE vjen me një ekran 4 inç WVGA që jep një pamje të mprehtë të ngjyrave të pasura që ju ndihmon të shmangni tendosjen e panevojshme të syve.

Specifikimet teknike

  • MTK6580 Quad core 1.3GHz
  • 4.0" WVGA TN 480x800px
  • 1GB RAM
  • 8GB
  • Android 7.0
noa sparkse sketch
  • 2800 mAh lithium
  • 2MP e pasme / 5MP e parme
  • 3G
  • Dual Sim
  • 124x63x9.3mm

mbështetje