NOA t12se

I GATSHËM
PËR
NDIHMË

Butonët miqësorë të mëdhenj dhe fonti i madh në ekran i T12/-shit janë të përsosur për ata që duan që përvoja e tyre mobile të jetë e thjeshtë dhe e ëmbël!

display

1.77" QVGA

dual_sim

SIM e dyfishtë

sos

SOS butoni

speakers

Radio FM

OPCIONE MË TË MIRA

Ofruesit e ndryshëm të shërbimeve kanë opsione të ndryshme dhe shpesh vetëm një nuk ka gjithçka që duam. Për t'ju ndihmuar të zgjidhni tiparet më të mira të mundshme nga dy ofruesit, ne i kemi ofruar T12 dy hapsira për kartel SIM në mënyrë që të kaloni sipas dëshirës. Zgjidhni mençur me NOA T12!

noa bike

Specifikimet teknike

  • SC6531DA
  • 1,77” 128x160px QQVGA
  • 32MB RAM
  • 32MB
  • 800 mAh
T12 noa mobile sketch
  • DUAL SIM
  • 2G
  • FM Radio
  • Micro USB 2.0
  • 118*55.7*13.5mm

mbështetje