NOA VISION
noa vision led tv
noa visual

32” N32LHX

DIMENZIONI I PARË

Rritni qendrën e hapësirës suaj të jetesës me një televizor të ri kompakt të dizajnuar për të marrë ju kudo në hapsirën tuaj të jetesës! Gëzoni cilësi më të mirë me zgjidhjen audio DTS me famë botërore, të provuar në kinema në mbarë botën si pikat kryesore të tingullit me cilësi të lartë.

Mprehni pamjen

Imazhi i turbullt ishte gjithmonë një problem me TV LCD. Për t'ju shpëtuar nga një përvojë e pakëndshme shikuese, ne e kemi pajisur këtë pajisje me një filtër comb që mpreh imazhin e televizorit dhe parandalon imazhet e kopjuara.

mbështetje